Be- és kijelentkezés rendje

Be- és kijelentkezés

  • Szállás elfoglalása érkezés napján: 14 órától
  • Szállás elhagyása távozás napján: 10 óráig (vasárnap 17 óráig)
  • Amennyiben 14 óra előtt kíván beköltözni vagy 10 óra után kíván kiköltözni a szobából, akkor 50 %-os felárat számolunk fel az adott napra. Ebben az esetben a kiköltözésnek legkésőbb este 20 óráig meg kell történnie.
  • Indokolt esetben lehetséges felár fizetése nélkül a Monostorba 14 óra előtt megérkezni, vagy 10 óra után még ottmaradni akkor, ha a szobát még/már nem foglalja el, ill. kiköltözött, és csomagjait egy kijelölt helyen tárolja. A csomagok megőrzését maximum délután 17 óráig tudjuk vállalni.

Portaszolgálat

  • A vendégházban nem működik recepció.
  • Munkaidőben (8-16 óráig) a főbejáratnál csengetés után munkatársunk fogadja, ellátja a szükséges információkkal, átadja a szobakulcsot.

  • Munkaidőn túl, és hét végén (péntek 15 órától) a vendégpátert, vagy megbízottját hívja telefonon, ő adja át a szobakulcsokat.
  • Amennyiben előre tudja, hogy munkaidőn kívül fog megérkezni, foglalása során érdeklődjön a hívható telefonszámról.

Szállásfoglalási lap - letöltés (.xls)

Kívánom, hogy a monostorunkban töltött idő szolgáljon testi-lelki pihenésére, s legyen az Istennel, önmagával és felebarátaival való megbékélés ideje! | Ábel atya

Vendégfogadás 2018.

2018. év monostorunk alapításának 1000. évfordulója, nagy millenniumi felújítás kezdődött, amely várhatón a 2018. év végéig eltart. Ebben az évben több szolgálatunk  szünetel vagy csökkentett mértékben üzemel, így a vendégfogadás is. 2018. január 7. után ideérkező vendégeinknek nem tudjuk a zaj és pormentességet garantálni. Vendégházunk a 2018. év jelentős részében működni fog, de kérjük, számítsanak esetlegesen a nyugalmat  zavaró körülményekre is. 
 
2018. Húsvét
A 2018. Nagyhéten (március 25. - április 2.) nem fogadunk a monostorba vendégeket. 2018. év Szent Három Napján (március 29-31) a liturgia ünneplésén kívül  más közösségi programot nem szervezünk.
 

Monostor megközelíthetősége

Bakonybél közúton a Győrt és Veszprémet összekötő 82-es sz. főútról érhető el. Be kell hajtanunk Zircre, ahol tábla jelzi a bakonybéli elágazást. 

Bakonybél és Budapest között közvetlen buszjárat közlekedik naponta többször.

Bakonybélbe érkeznek még buszok Zircről, Pápáról és Veszprémből is. Bakonybélbe közvetlen vonat nem jár, Zircig, Veszpérmig, Győrig lehet vonattal jönni, onnan buszra kell átszállni.

www.menetrendek.hu