Szállás megrendelése és lemondása

Szállás megrendelése

Szállást foglalni csak emailben lehet. Szállás megrendelésekor kérjük, hogy minden esetben küldje meg a kitöltött szállásfoglalási űrlapot elektronikusan a gunterhaz@gmail.com e-mail címre! Telefonon szívesen adunk tájékoztatást, de szállás megrendelését csak e-mailen tudjuk fogadni.

Szállásfoglalási lap - letöltés (.xls)

Szállásfoglalás lemondásának feltételei

Legkésőbb érkezés előtt 6 nappal következmények nélkül lemondható a megrendelt szállás. 8 fő vagy annál nagyobb létszámú csoport esetén a szállásdíj 20%-t kérjük előlegként befizetni. Ha az érkezést megelőző 5 napon belül történik a szállás lemondása, a fenti összegből a lemondással arányos részt visszatartunk.

Számlaszám: 11600006-00000000-26026482
Kedvezményezett neve: Szent Mauríciusz Monostor (SzMM)
A Közlemény rovatban kérjük feltüntetni a csoport nevét és a "Szállásfoglalás előleg" szöveget.

Kívánom, hogy a monostorunkban töltött idő szolgáljon testi-lelki pihenésére, s legyen az Istennel, önmagával és felebarátaival való megbékélés ideje! | Ábel atya

Vendégfogadás 2018.

2018. év monostorunk alapításának 1000. évfordulója, nagy millenniumi felújítás kezdődött, amely várhatón a 2018. év végéig eltart. Ebben az évben több szolgálatunk  szünetel vagy csökkentett mértékben üzemel, így a vendégfogadás is. 2018. január 7. után ideérkező vendégeinknek nem tudjuk a zaj és pormentességet garantálni. Vendégházunk a 2018. év jelentős részében működni fog, de kérjük, számítsanak esetlegesen a nyugalmat  zavaró körülményekre is. 
 
2018. Húsvét
A 2018. Nagyhéten (március 25. - április 2.) nem fogadunk a monostorba vendégeket. 2018. év Szent Három Napján (március 29-31) a liturgia ünneplésén kívül  más közösségi programot nem szervezünk.
 

Monostor megközelíthetősége

Bakonybél közúton a Győrt és Veszprémet összekötő 82-es sz. főútról érhető el. Be kell hajtanunk Zircre, ahol tábla jelzi a bakonybéli elágazást. 

Bakonybél és Budapest között közvetlen buszjárat közlekedik naponta többször.

Bakonybélbe érkeznek még buszok Zircről, Pápáról és Veszprémből is. Bakonybélbe közvetlen vonat nem jár, Zircig, Veszpérmig, Győrig lehet vonattal jönni, onnan buszra kell átszállni.

www.menetrendek.hu