Szállítás és fizetés

A termék kézbesítése

Személyes átvétel:

8427, Bakonybél, Szent Gellért tér 1. Monostori Ajándékbolt, nyitva tartási időben. Személyes átvétel esetén lehetséges fizetési módok: készpénz, bankkártyás fizetés. A személyes átvétellel megrendelt  csomagot a rendeléstől számított 1 hétig őrizzük, utána automatikusan törlésre kerül.

Kiszállítás a Magyar Postával:

A házhozszállítás díja
(max. 20 KG-ig lehet kérni):

 2 KG-IG = 1490 FT
 5 KG-IG = 1690 FT
10 KG-IG = 1790 FT
20 KG-IG = 1990 FT

Posta pontra történő szállítás díja
(max. 20 KG-ig lehet kérni):

 2 KG-IG = 1320FT
 5 KG-IG = 1470 FT
10 KG-IG = 1630 FT
20 KG-IG = 1850 FT

Törékeny termék esetén a szállítás feláras!

Kiszállítás DPD futárszolgálattal
(max. 50 KG-ig lehet kérni):

 3 KG-IG = 1100 FT
 5 KG-IG = 1300 FT
10 KG-IG = 1400 FT
15 KG-IG = 1500 FT
20 KG-IG = 1600 FT
25 KG-IG = 1900 FT
30 KG-IG = 2300 FT
50 KG-IG = 3500 FT

Törékeny termék esetén
a DPD futár nem választható!

A szállítási költség automatikusan hozzáadódik a rendelési összeghez, amit a rendelés feladásakor feltüntetünk.

Amennyiben a rendelt termék készleten van, és a választott fizetési módon a vételár beérkezik, az ügyfél csomagját a következő munkanapon a Futárnak átadjuk. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Webáruház haladéktalanul felveszi a kapcsolatot a Megrendelővel e-mailben, és/vagy telefon útján a további egyeztetés érdekében. A kiszállítás munkanapokon 8:00-17:00 óra között történik, ezért kérjük, hogy napközbeni elérhetőséget adjanak meg kiszállítási címként.

Amennyiben a csomagküldő cég az áru átadását nem tudja teljesíteni úgy a csomagról értesítést hagy, és egy új, egyeztetett időpontban ismételten megkísérli a kiszállítást. Amennyiben az árut másodszor sem sikerül kiszállítani, az árut visszaszállítja Webáruház részére.

Amennyiben a küldemény csomagolása szemmel láthatóan sérült, az Ügyfél kötelessége meggyőződni még a futár jelenlétében, a csomagban lévő termékek sértetlenségéről. Amennyiben a futár jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 14 napos cserelehetőséget biztosítunk. Ebben az esetben a sérülést a futár által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja.

Az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén a Webáruházat kártérítési kötelezettség nem terheli.

Lehetséges fizetési módok

Előre utalás/banki utalás

Az ügyfél a rendelést követően díjbekérőt kap az általa megadott email címre, melyben szerepel a megrendelt termék értéke, a postaköltség, és a pontos átutalási adatok is. Az átutalásnál a közlemény rovatba ne feledjék beírni a Rendelési azonosító számát!

Azonnali bankkártyás fizetés 

A Megrendelőnek lehetősége van a Rendelés áttekintésére, még a megrendelése leadása előtt. A bankkártyás fizetési mód választása esetén, a rendelés elfogadása gombra kattintva megkezdődik a fizetés menete, melyet a Megrendelő a Fizetés gombra kattintva erősíthet meg. Ezzel a Megrendelő átlép a  banki portálra.

A fizetés a B-Payment portálján történik, mindegy, hogy a Megrendelő milyen banknál vezetett számlájának kártyájával rendelkezik. A bank oldalán látható, hogy mely bankkártya típusokat fogadja el a bank.

A bankkártya szám részhez kérjük írja be a bankkártyája első oldalán szereplő számsort. A lejárati dátumnál kérjük, tüntesse fel, a kártyáján megjelölt érvényességi dátumot, ezt szintén az első oldalon találja, közvetlenül a kártyaszám alatt. A bank kéri a kártya hátoldalán szereplő 3 számjegyű ellenőrzőkód beírását is. A fizetés sikerességéről a B-Payment fogja Önt tájékoztatni.

Személyes átvétel esetén készpénz vagy bankkártyás fizetés

A Fizetési határidő

Amennyiben az Ügyfél a Megrendelési adatlapon az átutalással történő fizetési módot választotta, az adásvételi szerződés létrejöttétől számított 3 naptári napon belül köteles az Ügyfél a megrendelés összegét megfizetni. Bankkártyás online fizetés a megrendelés elküldésekor azonnal történik.