Szobák és árak

A Szent Güntererről elnevezett, négy napraforgós minősítésű vendégházunkban kétágyas, fürdőszobával rendelkező szobákban fogadjuk vendégeinket.

A teakonyhával és közösségi teremmel is rendelkező vendégház alkalmas teret biztosít lelkigyakorlatok, konferenciák és rekreációs programok számára, de várjuk az elcsendesedésre, lelki feltöltődésre vágyó egyéni vagy családos vendégeinket is.

Vendégeink előtt nyitottak a szerzetesi imaórák, és pihenésüket szolgálja a 4,5 hektáros arborétum.

Áraink a Szent Günter vendégházban

Két ágyas szobában ketten: 3000 Ft/fő/éj
Két ágyas szobában egyedül: 4500 Ft/fő/éj
Plusz idegenforgalmi adó: 300 Ft/fő/éj

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.
SZÉP-kártya elfogadóhely vagyunk!

További információ:

E-mail: gunterhaz@gmail.com
Telefon: +36 88 585 175 (hivatali időben)

Foglalás:

Csak emailben a szállásfoglalási lap visszaküldésével.
Szállásfoglalási lap - letöltés (.xls)

 

Kívánom, hogy a monostorunkban töltött idő szolgáljon testi-lelki pihenésére, s legyen az Istennel, önmagával és felebarátaival való megbékélés ideje!  | Ábel atya

Vendégfogadás 2018.

2018. év monostorunk alapításának 1000. évfordulója, nagy millenniumi felújítás kezdődött, amely várhatón a 2018. év végéig eltart. Ebben az évben több szolgálatunk  szünetel vagy csökkentett mértékben üzemel, így a vendégfogadás is. 2018. január 7. után ideérkező vendégeinknek nem tudjuk a zaj és pormentességet garantálni. Vendégházunk a 2018. év jelentős részében működni fog, de kérjük, számítsanak esetlegesen a nyugalmat  zavaró körülményekre is. 
 
2018. Húsvét
A 2018. Nagyhéten (március 25. - április 2.) nem fogadunk a monostorba vendégeket. 2018. év Szent Három Napján (március 29-31) a liturgia ünneplésén kívül  más közösségi programot nem szervezünk.
 

Monostor megközelíthetősége

Bakonybél közúton a Győrt és Veszprémet összekötő 82-es sz. főútról érhető el. Be kell hajtanunk Zircre, ahol tábla jelzi a bakonybéli elágazást. 

Bakonybél és Budapest között közvetlen buszjárat közlekedik naponta többször.

Bakonybélbe érkeznek még buszok Zircről, Pápáról és Veszprémből is. Bakonybélbe közvetlen vonat nem jár, Zircig, Veszpérmig, Győrig lehet vonattal jönni, onnan buszra kell átszállni.

www.menetrendek.hu